Országos kiszállítás 72 órán belül!

LEHEL Radiátorgyártájékoztatója

az Otthon Melege Program Radiátorcsere alprogram keretén belül megvalósítható radiátorcserével kapcsolatban

 

Tisztelt Lakásszövetkezeti Vezetők! Közös Képviselők! Tisztelt Lakástulajdonosok!

 

Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs NKFT. az Otthon Melege Program keretében 2020. december 17-én pályázatot írt ki „Okos költségmegosztás alkalmazásának elterjesztése, radiátor csere alprogram” néven (a pályázat kódszáma ZFR-TÁV-ÉMI/2020). A pályázat keretében 3 milliárd forint támogatásból a távhőszolgáltatásban érintett lakások fűtési rendszereinek korszerűsítése, felújítása támogatható.

A pályázatokat 2021. március 16-tól lehet benyújtani a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig, de legkésőbb 2021. augusztus 31-ig. A pályázati kiírás és útmutató a https://www.emi.hu/EMI/web.nsf/Pub/6RVPIN.html oldalon érhető el.

 

Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani a távhőszolgáltatók által is javasolt LEHEL Viking és LEHEL Panel radiátorainkat, amelyek a társasházakban található ALUTHERM/RADAL radiátorok (gyárunk korábbi termékei) utódai.

Radiátoraink 100%-ban megfelelnek a pályázati kiírásnak és teljes mértékben csereszavatosak az ALUTHERM/ RADAL típusú radiátorokkal!

 

Amennyiben a LEHEL radiátor-családot választja, úgy biztos lehet abban, hogy fűtésrendszere hosszú évekig problémamentesen fog üzemelni. Ezt biztosítandó cégünk, mint az egyetlen magyar gyártó, egyedülállóan magas, 20 év garanciát kínál radiátorai mellé.

 

A LEHEL Radiátorgyár cégcsoport vállalja a pályázatok teljes körű lebonyolítását:

 1. pályázatírás
 2. fűtéskorszerűsítési tervdokumentáció elkészítése
 3. hitelügyintézés
 4. kivitelezés
 5. okos költségmegosztó felszerelés és üzemeltetés
 6. pályázati elszámolás

 

Miért érdemes az Otthon Melege Program keretén belül komplex fűtéskorszerűsítést végezni?

 • mert most van rá 50% állami támogatás,
 • mert 30-40 éve volt utoljára a rendszerhez hozzányúlva és a fővezetékek már az utolsókat rúgják,
 • mert szabályozhatóvá és mérhetővé válik a fűtés a strangszabályzók beépítésével,
 • mert mindenkinek jut melegvíz az átkötő szakaszok beépítésével,
 • mert igazságosan lesz szétosztva a fűtési költség,
 • mert a fűtésszámla 15-29%-al alacsonyabb lesz.
 • mert a felújított lakásoknak a piaci értéke azonnal megugrik és jobban eladható,
 • mert az állami támogatással az olcsó acéllemez radiátort most biztonságos alumíniumra cserélheti,
 • mert a Viking radiátor azon túl, hogy szép, légteleníthető, takarítható és a „függönyt sem koszolja”.

 

Mi a tanulsága az előző ZFR-TÁV/2019 pályázatnak?

Aki egyszer pályázott az még egyszer nem teheti (kizárja az új pályázat), vagyis aki belemegy abba a választásba, hogy csak költségosztót szerel fel, az többé nem tud pályázni a ház fűtési rendszerének felújítására és saját pénzből kell azt megtennie.

 

Miért optimális választás a LEHEL Viking és Panel radiátor?

A LEHEL radiátorok kimagasló minőséget képviselnek: 50 éves gyártási tapasztalat, egyedülállóan a piacon: 20 év garancia!

A garancia és a hosszú, meghibásodás-mentes üzemeltetés feltételei:

 • Törekedni kell a zárt fűtési rendszer kialakítására, a vízben oldott oxigén utánpótlásának megakadályozására.
 • Műanyag csővel szerelt alumínium radiátorok esetén csak oxigéndiffúzió ellen védett műanyag csövet szabad használni.
 • Rézcső csak zárt rendszerben alkalmazható. A rézcső és az alumínium radiátor között horganyzott fittingek (közcsavar szett) alkalmazásával akadályozható meg az elektrokémiai korrózió.
 • Alumínium radiátorokkal szerelt fűtési rendszerben nem ajánlott acél alapanyagú lemezradiátor felszerelése, mert a két különböző anyagú radiátor között a víz közvetítésével elektrolízis, belső korrózió jön létre és a „kevesebb”, acél lemezradiátor hamarosan kilyukadhat

 A részletes garanciális feltételeinket keresse weboldalunkon: www.lehelradiator.hu

 

Fürdőszobai radiátorok

2020-ban bevezettük a gyár termékpalettájára a csőregiszterek kiváltására alkalmas fürdőszobai törölközőszárító radiátorokat is. Ezek a radiátorok is alumíniumból készülnek, így nem kell tartani a kilyukadásuktól, amennyiben a panellakások alumíniumsorába kerülnek beépítésre. Alkalmasak arra, hogy elektromos fűtőpatront szereljenek bele, valamint légteleníthetőek is. A radiátorokat 55 cm szélességben kínáljuk, de egyedi megrendelés alapján 35-55-65-1005 cm szélességben is el tudjuk készíteni.

 

MOM-LEHEL Költségosztó

2020. decemberében a két nagymúltú magyar cégcsoport megalapította a MOM-LEHEL Költségosztó Kft-t. A ZFR-TÁV-ÉMI/2020 pályázat keretében már a MOM Zrt. által gyártott magyar költségosztót kínáljuk első sorban a tásasházak részére, és a MOM-LEHEL Költségosztó Kft. szolgáltatási csomagját.

 

Kollégáink szívesen állnak az Önök rendelkezésére árajánlatok elkészítésével a sikeres pályázati anyag összeállításához.

Keressen bennünket a következő elérhetőségeken:

A sikeres együttműködés reményében!

 

 

Green Brands

Nagy büszkeséggel és örömmel tölt el bennünket, hogy a GREEN BRANDS nemzetközi minősítő szervezet zsűrije márkánkat, érdemesnek találta a Magyarországon idén először kiadott GREEN BRANDS védjegy viselésére.

Green Brands