Országos kiszállítás 72 órán belül!

A két nagymúltú magyar cégcsoport megalapította a MOM-LEHEL Költségosztó Kft-t.

Örömmel jelentjük, hogy 2020. decemberében megalakult a MOM-LEHEL Költségosztó Kft. Ezzel új tevékenységgel bővül kínálatunk, mely a költségosztás- fűtéskorszerűsítés területén jelent új szolgáltatást partnereink számára a megszokott magas színvonalon.

A MOM Zrt. által gyártott és forgalmazott költésosztáshoz használt eszközök palettája mostantól több olyan termékkel és szolgáltatással együtt is elérhetővé válik, mint az ugyancsak magyar gyártmányú LEHEL Panel és LEHEL Viking alumínium radiátorok.

Az együttműködés célja, hogy minden Lakásszövetkezetnek és Társasház Kezelőnek komplett, teljeskörű segítséget tudjunk nyújtani a fűtéskorszerűsítés, az okos költségosztás és a radiátor csere programok megvalósításánál.

További részletek

 

Fűtési költségosztó - a leginnovatívabb megoldás

Újabb termékkel bővült a MOM palettája. Immáron a távfűtéses társasházak fűtési költségmegosztására is a leginnovatívabb megoldást tudjuk kínálni partnereink számára. A PIKE segítségével lehetővé válik a hőfogyasztások valós felhasználás alapú szétosztása.  Elemes tápellátású elektronikus eszköz, LCD kijelzővel. Kiviteltől függően rendelhető beépített rádiómodullal automatikus mérési adatgyűjtő rendszerekhez. A telegram nyílt (OMS) így tetszőlegesen integrálható akár már meglévő, üzemelő Smart alkalmazásokba is.

 

Társasházi távleolvasás a MOM Zrt. kínálatában.

Távleolvasás

wMB-USB adatgyűjtő

Ügyfélkapu

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:
+36 1 426 4983

Gyár:
+36 57 460 100

 

Az Év Zöld Befektetése

Green Awards 2023 díjátadó a Sustainable World konferencián
Az Év Zöld Befektetése: Lehel Radiátorgyár cégcsoport

További részletek itt olvashatóak

Az Év Zöld Befektetése

 

Green Brands

Green Brands 2019/2020 Green Brands 2020/2021 Green Brands 2022/2023

Nagy büszkeséggel és örömmel tölt el bennünket, hogy a GREEN BRANDS nemzetközi minősítő szervezet zsűrije márkánkat, érdemesnek találta a Magyarországon idén először kiadott GREEN BRANDS védjegy viselésére.

Green Brands