Országos kiszállítás 72 órán belül!
Fűtéskorszerűsítés a LEHEL-el

Fűtéskorszerűsítés a LEHEL-el

Volt már részed elhúzódó felújításban? Akkor tudod, milyen érzés, ha nem tudsz akkor beköltözni az ingatlanba, amikor szeretnél, vagy ha be is költözöl, a zaj és a kosz heteken, rosszabb esetben hónapokon át vendég marad otthonodban. Az sem kevésbé bosszantó, ha egy kiadásra szánt ingatlan felújítása csúszik meg, mivel egy-két hónap bérleti díj is kieshet. Hogyan lehet elkerülni, hogy heteket-hónapokat csússzon a felújítás?

Természetesen kellenek a jó szakemberek, de emellett érdemes olyan anyagokat és termékeket választani, amikkel gördülékenyen megy a felújítási munka. A LEHEL radiátorok pedig pontosan ilyenek!

 

A radiátorok cseréje a fűtési rendszer karbantartásának és modernizálásának fontos része, így egy alapos felújításnál nem maradhat el. Ha a radiátor elöregedett vagy sérült, akkor jobb fűtési teljesítményt és alacsonyabb energiaköltségeket biztosíthat, ha újra cserélik. A LEHEL radiátorokat rendkívüli élettartamuk, esztétikus kialakításuk és könnyű beszerelhetőségük teszi népszerűvé. A LEHEL Viking radiátorok nagy előnye az extra hosszú, 25 év feletti élettartamuk. Így hosszú évtizedekre elkerülhető velük egy újabb radiátorcsere. Azonban azt is tudni kell, hogy a LEHEL radiátorai nemcsak hosszú távon kímélnek meg a javítás és csere nyűgeitől, mivel beszerelésük is egyszerűbb és gyorsabb sok más radiátorhoz képest! 

 

Hogyan könnyítik meg a LEHEL Viking radiátorok a felújítást?

 

Egyrészt úgy, hogy mivel alumíniumból készülnek, rendkívül könnyűek és könnyen kezelhetőek az acélból készült vagy öntvényradiátorokkal szemben. Másrészt pedig, mivel a házgyári lakások nagy részében a LEHEL által 1972 és 1993 között gyártott RADAL radiátorok kerültek beszerelésre, így a LEHEL Viking radiátorok beszerelése ezekbe az ingatlanokba szinte gyerekjáték! Hiszen a csőváz most is ugyanaz, csak a lemezek kialakítása más.

 

A LEHEL radiátoraival nemcsak a felújítás egyszerűbb, hanem utána a takarítás is sokkal kevésbé macerás. Mivel a Viking radiátorok letisztult formavilágúak, felületük pedig sima, nagyon könnyű tisztítani őket!

 

Green Brands