Országos kiszállítás 72 órán belül!
A „Milyen radiátort válasszak?” – kérdésre nem egyszerű a válasz

A „Milyen radiátort válasszak?” – kérdésre nem egyszerű a válasz

A „Milyen radiátort válasszak?” – kérdésre nem egyszerű a válasz 

Nagyon sok mindent kell figyelembe venni, amikor új radiátort vásárolunk. Nem mindegy, hogy új építkezéshez vagy felújításhoz keresek radiátort. Az sem mindegy, hogy házba, lakásba, üzlethelyiségbe, irodába vagy esetleg speciális igényeknek kell megfelelnie, például nagy páratartalomnak kitett helyiségbe. 

 

Társasházi lakások felújítása esetében fokozottan érdemes erre a dologra figyelni. A lakások, üzletek, irodák felújítása esetén érdemes olyan radiátort választani, amilyen alapanyagú radiátorral volt eredetileg építve az ingatlan. Egy sokak által nem ismert fogalom az elektrokémiai korrózió miatt ugyanis, ha különböző alapanyagú radiátorokat keverünk össze egy ház fűtési rendszerén belül, akkor azzal a radiátorok kilyukadását idézzük elő. Egyébként ezt az esetet a garanciajegyek is kizáró tényezőként említik.

 

Új ingatlan építése esetében pedig a hosszú távú és biztonságos működés az, ami a döntésünket motiválja. Ha nem megalapozott döntés születik, annak következményei évtizedekre szólnak. Ugyanakkor a jó döntés előnyeit évtizedeken át élvezhetjük. 

 

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mi az, amiben a LEHEL Viking radiátor támogatni tudja a Te életedet is:

 

  1. Hosszú élettartam: Egy jó radiátor évtizedekre szól. Ehhez arra is szükség van, hogy megbízható gyártó kiváló minőségű radiátorát válasszuk. A LEHEL Radiátorgyár Radal termékei 1972 óta szolgálják a magyar háztartásokat, és ma is probléma nélkül működnek. Egy radiátor csere, illetve a radiátorok javítása nem olcsó mulatság, a LEHEL Viking radiátorok megkímélhet a felesleges kiadásoktól.

 

  1. 20 év garancia: Amikor a hosszú élettartamot említjük, nem a levegőbe beszélünk. A LEHEL Viking radiátoraira a piacon kivételes 20 év garanciát vállalunk, mivel 100% biztonsággal tudjuk, hogy termékeink évtizedeken át képesek hiba nélkül működni.

 

  1. Praktikus méretek: Kínálatunkban 300-500-600 és 1000 mm kötéstávolságú radiátorok is megtalálhatóak, így nemcsak a lakásokba kínálnak ideális megoldást. A 300-as radiátorok teljes magassága mindössze 35 centiméter. Ezek az alacsony radiátorok ideálisak portálüvegek és erkélyablakok alá is, de az üzlethelyiségekben is praktikusak, mivel nem foglalnak sok helyet, jól elférnek az állványok alatt is.

 

  1. Könnyű takarítani: A LEHEL Viking radiátorok sima felülettel és letisztult formavilággal rendelkeznek. Így amellett, hogy esztétikusak, a takarításuk is egyszerű, amivel sok időt lehet megspórolni.

 

  1. Vizes helyiségekbe is ideális: Egy rozsdás radiátor nem szép, de az nagyobb probléma, hogy kilyukad. A Viking radiátor alumíniumból készül, így nem korrodálódik, ezért ideális választás lehet fürdőszobába, konyhába, a párás helyiségekbe, üzemekbe, vagy akár wellness központokban is simán helyt állnak.

Green Brands